Fascination About kjøpe brukt iphone

Wiki Article

Mobil 16GB er mobilabonnementet for deg som er glad i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et will have to for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Mobil 30GB er mobilabonnementet for deg som er glad i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et need to for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

iceUng er perfekt for alle under 15 år som vil ha mye details for pengene. Du fileår 5 GB knowledge i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og info du ikke bruker opp rulles automatisk over til neste måned med Data Rollover.

Innbytteverdien kan variere avhengig av tilstand, årsmodell og konfigurasjon for enheten du leverer inn. Du må være minst 18 år for å kunne bytte inn enheter mot kredit eller et Apple-gavekort. Ikke alle enheter er kvalifiserte for innbytte. Du finner mer informasjon om innbytte og resirkulering av godkjente enheter hos Apples innbyttepartner for Mac og Apples innbyttepartner for iPhone, iPad og Apple Watch.

Det garanteres at batterikapasiteten er på mellom eighty-one hundred%. Batterier som ikke lever opp til kvalitetskravene har blitt byttet ut. Mobiltelefonen er teknisk sett tipp topp. Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som ny.

Les mer Jeg forstår Innstillinger for informasjonskapsler Her kan du velge hvilke informasjonskapsler som skal lagres i din nettleser. Du finner mer informasjon om hva som lagres i vår cookie-plan. kjøpe brukt iphone Nødvendige

iceUng er perfekt for alle under 15 år som vil ha mye knowledge for pengene. Du fileår five GB data i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og info du ikke bruker opp rulles automatisk around til neste måned med Information Rollover.

Sikkerhetssjekken gjennomføres av fagfolk som sørger for at alt fra tidligere eier er slettet, og at mobilen er i god stand og fungerer som den skal.

Vær oppmerksom på at vi må motta innbytteenheten innen 14 dager etter du har mottatt den nye enheten, og tilstanden til innbytteenheten må samsvare med det du har fortalt oss. Of course, the Apple Trade In programme is on the market on apple.com and also in all our retail stores.

Alle produktene har most effectiveått en kvalitetskontroll for å sikre at de teknisk fungerer som ny og at batterikapasiteten lever opp til kvalitetskravene.

Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for at nettstedet skal fungere som tiltenkt. Analyse og markedsføring

Vi har delt produktene våre inn i graderinger fra "Ny" til "C" avhengig av telefonens tilstand. Alle våre mobiler har full funksjon, er tilbakestilte og har ingen sprekker på forsiden eller baksiden. Noen ganger gjør vi unntak, Guys dette skal alltid komme tydelig frem i beskrivelsen.

Det garanteres at batterikapasiteten er på mellom eighty-100%. Batterier som ikke lever opp til kvalitetskravene har blitt byttet ut. Mobiltelefonen er teknisk sett tipp topp. Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som ny.

Report this wiki page